Qlik Sense

Qlik Sense on Business Intelligence –alusta, jonka ensiluokkaisuus perustuu sen käyttöliittymän helppouteen ja tarkasti mietittyyn visuaalisuuteen. Qlik Sense on suunniteltu erityisesti intuitiiviseen ja kokeilevaan käyttöön, jolloin uusien oivallusten tekeminen on entistä helpompaa. Qlik Sense mahdollistaa käyttäjän itseohjautuvan tiedonhallinnan ja analysoinnin, ja se on tarkoitettu koko yrityksen henkilöstön käyttöön.

Qlik-tuoteperheeseen kuuluvat myös Qlik Analytics Platform, joka mahdollistaa Qlik Sense -analyysien käytön esimerkiksi upotettuina omaan internet- tai extranet-ratkaisuun. Qlik NPrinting mahdollistaa Qlik Sense -analyysien käytön pikselitarkoissa raporteissa. Raportit voidaan tehdä MS Office - tai PDF-muotoon ja jakaa NPrintingin hallintaominaisuuksien avulla vaikkapa säännöllisesti ajastettuna sähköpostin välityksellä.

Voit kokeilla maksutta kaikki Qlik Sensen ominaisuuksia lataamalla työasemaasi Qlik Sense Desktop -ohjelmiston. 

Kenelle Qlik Sense sopii?

Qlik Sense sopii kaiken kokoisille yrityksille alasta riippumatta. Qlik Sense on hyvä BI-järjestelmä erityisesti yrityksille, joiden raportoinnin tarpeet muuttuvat jatkuvasti, ja käyttäjillä on tarve päästä itse tekemään ja näkemään muutoksia nopeasti. Sense toimii parhaiten ympäristössä, jossa itseohjautuvuuden aste henkilöstön keskuudessa on suuri, ja kun raportointia tarvitaan läpi organisaation, esimerkiksi ad hoc –tyyppisesti yksittäisiin tarpeisiin räätälöitynä. Qlik Sense soveltuu ennen kaikkea yrityksille, jotka haluavat saada BI-järjestelmän nopeasti käyttöön pienemmillä kustannuksilla.

Qlik Sensen visuaalisuuteen ja käyttöliittymän intuitiivisuuteen on erityisesti panostettu, ja järjestelmä on niin helppokäyttöinen, että kuka tahansa yrityksessä voi luoda omat räätälöidyt raporttinsa itse. Qlik Sensen käyttö- ja kehitysympäristöä käytetään täysin selaimen kautta, joten mitään työasema-asennuksia ei tarvita. Responsiivisuutensa ansiosta työkalu skaalautuu käytetyn laitteen mukaisesti, oli kyseessä sitten pöytätietokone, älypuhelin tai tabletti.

Tutustu Qlik Sensen perusominaisuuksiin oheisen videon avulla

Videossa kerrotaan esimerkkien avulla miten Sense-analyyseja tehdään ja miten eri tavoin tietoa voidaan havainnollistaa. Löydät YouTubesta myös paljon muita esimerkkivideoita avainsanalla "Qlik Sense".

Haluatko testata Qlik Sensen käyttöä?

Voit testata Qlik Sensen käyttöä itse täysin maksutta Qlik Sense Desktop -ohjelmiston avulla. Qlik Sense Desktop on täysiverinen versio Qlik Sensestä ja se on maksuton yhdelle käyttäjälle. Ohjelman avulla voit tutkia haluamaasi dataa, luoda raportteja ja tarkastella analyysejä täysin vapaasti. Qlik Sense Desktop soveltuu hyvin esimerkiksi Qlik Sensen testaamiseen ennen varsinaisen ostopäätöksen tekemistä suuremmalle käyttäjämäärälle. Lataa Qlik Sense Desktop oheisesta linkistä!

Palvelumme

Qlik -lisenssitVoit hankkia kauttamme lisenssit kaikkiin tarpeisiin.
Ratkaisujen käyttöönottoToteutamme tarvittavat analyysit ketterästi tai tarvittaessa autamme omia asiantuntijoitanne.
KoulutusOlemme Qlikin ainoa virallinen koulutuskumppani. Kauttamme saat standardikoulutukset vaikka sertifiointiin tai täysin räätälöidyt täsmäkoulutukset.