Koulutus

Asiantuntevat kouluttajamme kouluttavat henkilöstönne niin teknisten ratkaisujen käyttöön kuin datan tulkintaan ja päätöksentekoon. Datalukutaito on tulevaisuuden ydinosaamista.

Datalukutaito on tulevaisuuden ydinosaamista

Asiantuntevat kouluttajamme opastavat organisaationne työntekijät mittaristojen sekä numeerisen tiedon tulkintaan sekä samalla analytiikkaympäristöjen käyttöön. Datalukutaidon kehittäminen parantaa henkilöstötuottavuutta ja itsensä johtamisen edellytyksiä.

Toteutamme koulutuksia niin analyysien hyödyntäjille kuin analyysejä kehittäville tehokäyttäjille.

Olemme virallinen Qlik-kouluttaja Suomessa ja koulutamme myös Qlik Finland Oy:n järjestämillä kursseilla.

Analyzer-koulutukset

Analyzer-koulutus on suunnattu niille työntekijöille, jotka hyödyntävät valmiita analyyseja ja raportteja analytiikkaympäristöstä.

Koulutuksen tavoitteena on että koulutuksen jälkeen koulutettava tuntee analytiikkaympäristön rakenteen ja käyttötarkoituksen sekä osaa tehokkaasti käyttää olemassa olevia analyysejä ympäristön toiminnallisuuksia hyödyntäen.

Professional-koulutukset

Professional-koulutus on suunnattu niille työntekijöille, jotka toteuttavat itse analyysejä ja raportteja analytiikkaympäristössä.

Koulutuksen tavoitteena on että koulutuksen jälkeen osallistuja pystyy itsenäisesti kehittämään uusia analyyseja ja sovelluksia omassa ympäristössään sekä tuntee periaatteet miten tiedon latausprosessi lähdejärjestelmistä analytiikkaympäristöön toimii.

Räätälöidyt koulutukset

Pidämme myös erilaisia analytiikkaan liittyviä räätälöityjä koulutuksia asiakkaiden ympäristössä ja tiloissa. Silloin voidaan keskittyä juuri niihin haasteisiin, mitkä organisaatiossasi ovat ajankohtaisia. Usein koulutuksiin liittyy samalla oman analytiikan kehittämistä.

Ladattavat oppaat

Tutustu oppaisiimme

Olemme koonneet kokemuksemme oppaiksi ja webinaareiksi, jotka toivottavasti auttavat sinua kehittämään tietojohtamisen prosesseja ja teknologiaa. Tutustu ja lataa, kaikki materiaalimme ovat täysin maksuttomia!

Katso kaikki oppaat

Ota yhteyttä

Saat meihin yhteyden oheisella lomakkeella tai alla olevilla yhteystiedoilla.

045 230 1660
info@pengon.fi