Analyytikkopalvelu

Analyytikkopalvelu on ratkaisu sinulle, joka haluat taata tarvittavan osaamisen ja kapasiteetin tiedolla johtamiseen organisaatiossasi.

Mietitkö, miten kehittää tiedolla johtamista suunnitelmallisesti? Haluatko varmistaa analytiikkatyökalujen jatkuvan, asiantuntevan ylläpidon ja parantamisen – tehokkaasti ja ennakoitavasti?

Pengonin analyytikkopalvelu on ratkaisu sinulle, joka haluat taata tarvittavan osaamisen ja kapasiteetin tiedolla johtamiseen organisaatiossasi. Sen avulla varmistat, että hyödynnätte analytiikan mahdollisuudet ja työkalujen ominaisuudet kattavasti ja tehokkaasti. Saat käyttöösi tietojohtamisen ydinosaamisen ja parhaat käytännöt riskittömästi ja ennakoitavasti – sujuvalla, joustavalla yhteistyöllä

Analyytikkopalvelu sisältää sovitun määrän kuukausittaista asiantuntijatyötä analytiikan kehittämiseen, toteuttamiseen ja ylläpitoon. Palvelutarve arvioidaan yhdessä tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Vastuukonsulttimme tekee suunnitelmallista työtä tiedolla johtamisen tarpeiden määrittelemiseksi, toteuttamiseksi ja dokumentoimiseksi organisaatiossa.

Tiedolla johtaminen on Pengonin ydinosaamista, joten pääset hyödyntämään toimialan parhaita käytäntöjä ja tehokkaita toimintamalleja. Käytössäsi on aina viimeisin tiedolla johtamisen asiantuntemus, eikä sinun tarvitsee huolehtia koulutuksesta, sairaspoissaoloista tai loma-aikojen varallaolosta.

Molok Oy siirsi myynnin raportoinnin Power BI -järjestelmään – “Olemme erittäin tyytyväisiä”

Lue lisää ja selvitä, miten projekti eteni yhteistyössä Pengonin kanssa.

Lue lisää

Ladattavat oppaat

Tutustu oppaisiimme

Kehitä tietojohtamisen prosesseja ja tutustu tarkemmin teknologioihin oppaiden ja webinaarien kautta. Kaikki materiaalimme ovat täysin maksuttomia.

Katso kaikki oppaat

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

Jos haluat keskustella tietojohtamisen palveluista tai kaipaat tukea BI-ratkaisun käytössä, jätä meille viesti.
Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

045 230 1660
info@pengon.fi