Teknologiat

Autamme sinua jalostamaan datasta menestyksen avaimet

Miten Qlik Sense ja Power BI eroavat toisistaan? Tutustu vertailuun.

Tuomme tiedot johtamisen tueksi

Toteutamme monipuolisia analytiikkaratkaisuja markkinoiden parhailla teknologioilla. Tarjoamme järjestelmien lisenssit, teille räätälöidyt sovellukset ja käyttöönoton saman katon alta.

Qlik

Qlik Sense on Business Intelligence alusta, jonka ensiluokkaisuus perustuu sen käyttöliittymän helppouteen ja tarkasti mietittyyn visuaalisuuteen.

Lue lisää
K4 Analytics

K4 Analytics on monipuolinen tiedon syöttö- ja hallintomoduuli Qlik Sense -ympäristöön. Hallitset budjetteja, ennusteiden tekoa ja simulaatiolaskentaa Qlik Sensessä.

Lue lisää
Power BI

Microsoft Power BI on Business Intelligence -ratkaisu, joka tuo elintärkeän liiketoimintatiedon visuaaliseen muotoon Microsoft-ympäristössä.

Lue lisää

Ladattavat oppaat

Tutustu oppaisiimme

Olemme koonneet kokemuksemme oppaiksi ja webinaareiksi, jotka toivottavasti auttavat sinua kehittämään tietojohtamisen prosesseja ja teknologiaa. Tutustu ja lataa, kaikki materiaalimme ovat täysin maksuttomia!

Katso kaikki oppaat

Näin onnistut BI-järjestelmän hankinnassa

BI-järjestelmän hankinta on ajankohtainen yrityksissä, joissa on selkeä tarve tiedon paremmalle strukturoinnille ja hallinnalle. Mikäli esimerkiksi raporttien koostaminen ja tietojen päivittäminen järjestelmiin vie useampia tunteja kuukaudessa, BI-järjestelmällä voidaan tehostaa toimintaa ja ajankäyttöä huomattavasti. Mitä siis kannattaa tehdä kun on tarve uudistaa raportointia?

Lue lisää

Ota yhteyttä

Saat meihin yhteyden oheisella lomakkeella tai alla olevilla yhteystiedoilla.

045 230 1660
info@pengon.fi