K4 Analytics

K4 Analytics on monipuolinen tiedon syöttö- ja hallintomoduuli Qlik Sense – tai Power BI -ympäristöön. Hallitset budjetteja, ennusteiden tekoa ja simulaatiolaskentaa valitsemassasi analytiikkaympäristössä.

K4 Analytics

K4 Analytics yhdistää Business Intelligence-ratkaisuusi tiedonsyöttö- ja tallennusmahdollisuuden. Mitä hyötyä tiedonsyötöstä on BI-ratkaisussa? Voit esimerkiksi syöttää analyysiin ennusteen, simuloida uusia analyyseja syöttämiesi tietojen perusteella. Tee haluamasi laskentamalli Microsoft Excel -ohjelmistolla. Malli voi olla budjetti, ennuste tai mikä tahansa taulukko, johon haluat yhdistää tietoja BI-ratkaisusta.  Excel-malli voidaan suoraan ladata K4 Analytics-moduuliin ja sen jälkeen hyödyntää Excelin muotoiluja ja kaavoja Qlik Sense-analyysinä.

K4 Analytics toimii myös Power BI-, Microsoft Teams – ja Tableau -ympäristöissä.

Lataa K4 Analytics -tuotekuvaus

Ladattavat oppaat

Tutustu oppaisiimme

Kehitä tietojohtamisen prosesseja ja tutustu tarkemmin teknologioihin oppaiden ja webinaarien kautta. Kaikki materiaalimme ovat täysin maksuttomia.

Katso kaikki oppaat

Miten yhdistät Qlik Sensen ja K4 Analytics -moduulin

Sensen avulla voidaan luoda nopeasti esimerkiksi tuloslaskelma. K4 Analytics voidaan yhdistää tuloslaskelmatietoihin niin että sen avulla esimerkiksi yksikkökohtaisesti syötetään ko. yksikön budjetti. Toteutumatiedot tulevat Sensestä. Ennustetiedot tallennetaan erilliseen SQL-kantaan josta ne ovat integroitavissa esimerkiksi talousjärjestelmään.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

Jos haluat keskustella tietojohtamisen palveluista tai kaipaat tukea BI-ratkaisun käytössä, jätä meille viesti.
Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

045 230 1660
info@pengon.fi