Power BI

Microsoft Power BI on Business Intelligence -ratkaisu, joka tuo keskeisen liiketoimintatiedon visuaaliseen muotoon Microsoft-ympäristössä.

Microsoft Power BI on Business Intelligence -ratkaisu, joka tuo elintärkeän liiketoimintatiedon visuaaliseen muotoon Microsoft-ympäristössä. Power BI mahdollistaa nopean, tehokkaan ja visuaalisen liiketoiminnan analysoinnin ja optimoi lisenssikustannukset, jos olet investoinut jo muihin Microsoft-tuotteisiin.

Power BI sisältää useita osia: Power BI Desktop, Power BI Service sekä mobiilisovellukset. Tyypillisesti analytiikkasisällöt luodaan ja julkaistaan Power BI Desktopissa, ja niitä tarkastellaan ja mahdollisesti käsitellään Power BI Service -työkalussa tai mobiilisovelluksissa.

Käyttötarpeesta riippuen tarjolla on myös erilaisia versioita:  FreePro ja Premium.

Premium mahdollistaa myös asentamisen omaan laiteympäristöön, eli puhutaan ns. Power BI Report Server -ratkaisusta Report Server rakentuu tutun SQL Server Reporting Services -ohjelmiston (SSRS) päälle.

Voit kokeilla maksutta Power BI:n ominaisuuksia lataamalla työasemaasi Power BI Desktop -ohjelmiston.

Power BI desktop

Power BI -opas

Lue maksuttomasta oppaastamme lisää Power BI:n ominaisuuksista, kustannuksista ja käyttöönotosta.

Tutustu Power BI:n perusominaisuuksiin oheisen videon avulla

Löydät YouTubesta myös paljon muita esimerkkivideoita avainsanalla ”Power BI”.

Haluatko testata Power BI:n käyttöä?

Voit testata Power BI:n käyttöä itse täysin maksutta Power BI Desktop -ohjelmiston avulla.  Ohjelman avulla voit tutkia haluamaasi dataa, luoda raportteja ja tarkastella analyysejä täysin vapaasti. Lataa Power BI Desktop oheisesta linkistä!

Lataa Power BI Desktop