Työnhakijalle

Töihin Pengonille?

Haemme Tikkurilan tiimiin tietojohtamisen konsultteja.

Pengonilla sinulla on mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisten asiakkaiden parissa sekä pääset mukaan hankkeisiin eri toimialoilla. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi datan, analytiikan ja visualisoinnin parissa. Voit myös sertifioida osaamisesi – Pengonilla ollaan ylpeitä konsulttien ammattitaidosta ja se näkyy myös CV:ssä.

Mitä työsi tulee sisältämään?

Tehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa asiakkaille Tietojohtamisen ratkaisuja yhdessä muun tiimin kanssa. Teknologioina käytämme mm. Qlik- sekä PowerBI-tuotteita. Toimenkuvaasi kuuluu asiakasrajapinnassa työskenteleminen ja asiakkaan tarpeen sekä liiketoiminnan ymmärtäminen. Projektit vaihtelevat pikaisemmista ad hoc-tyylisistä lisäyksistä suurempiin kokonaisuuksiin. Iso osa työstä tehdään toimistolla tai etänä, jonka lisäksi tapaat asiakkaita projekteihin liittyen. Sinun on mahdollista vaikuttaa omiin projekteihisi omien kiinnostuksen kohteidesi kautta.

Arvostamme itsenäistä otetta, kykyä työstää useita samanaikaisia projekteja, IT-alan koulutusta ja tietokantaosaamista sekä yleistä ymmärrystä liiketoimintaprosesseista. Yhtä tärkeää on motivaatiosi oppia uutta ja soveltaa aiempaa osaamistasi uusien asioiden oppimiseksi. Tehtävä tarjoaa osaavalle henkilölle loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään haastavassa ja itsenäisessä tehtävässä.

Millaista meillä on olla töissä?

Pengonilla kuunnellaan työntekijöitä ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Me panostamme työntekijän hyvinvointiin ja meillä pyritäänkin toimimaan joustavasti esimerkiksi työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa. Tällä hetkellä pääsääntöisesti teemme töitä etänä ja työnantajana olemmekin halunneet mahdollistaa työntekijälle ergonomisen työympäristön myös kotitoimistolla.

Matalan organisaatiorakenteen vuoksi kaikkiin on helppo tutustua, työilmapiiri on rento ja kannustava. Pengonille tärkeitä arvoja onkin avoimuus, perhekeskeisyys, asiakaslähtöisyys sekä vastuun ja vapauden antaminen. Työsuhde-etuina meillä on mm. joustavat työajat, laajennettu työterveyshuolto, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä henkilökunnan omistama palkkiorahasto. Lisäksi järjestämme työkavereiden kesken yhteisiä tapahtumia.

Kiinnostuitko? Kerro lisää itsestäsi lähettämällä hakemus osoitteeseen rekry@pengon.fi, liitä mukaan myös CV:si.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Ulla Koskela, Service Manager

+358 40 561 5171

ulla.koskela@pengon.fi

Tai

Ville Pasanen, CTO

+358 44 285 1688

ville.pasanen@pengon.fi

 

 

 

Voit myös jättää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@pengon.fi

 

 

Palvelupäällikkömme Heini kertoo millaista on työskennellä Pengonilla

Olen työskennellyt vuoden 2015 syksystä alkaen Pengonilla, jonne alussa tulin BI-konsultiksi ja nyt toimin sen lisäksi myös palvelupäällikön tehtävissä. Blogitekstissä jaan ajatuksiani BI-konsultin työstä ja siitä, millaista on työskennellä juuri Pengonilla.

Business Intelligence (BI) -maailmaan tutustuin harjoittelun ja maisterin tutkinnon kautta. Tutkintoni gradu käsittelee PK-yritysten Business Intelligence -ratkaisuja ja tiedonhaussa Pengonin nimi tuli esiin useasti. Kiinnostuin aiheesta niin vahvasti, että päätin hakea töihin Pengoniin, jossa erilaiset tiedolla johtamisen ratkaisut on viety pitkälle hyvien BI-alustojen ja asiantuntijoiden voimin.  Pengonilla ei ollut avoimia paikkoja auki sillä hetkellä, mutta sain työpaikan lähettämäni avoimen hakemuksen seurauksena.

Lue lisää