Työnhakijalle

Järjestelmäasiantuntija – tule tiedolla johtamisen asiantuntijayritykseen!

Oletko palveluhenkinen IT-ammattilainen, jolle erilaiset järjestelmäympäristöt ovat täynnä mahdollisuuksia kehittää ja kehittyä? Tunnet paloa asiakaspalveluun ja haluat tehdä työtä tiimissä, joka innostuu ongelmanratkaisusta ja oivalluksista?

Pengon on vahvasti kasvava tiedolla johtamisen asiantuntijayritys, ja etsimme nyt lisää voimaa IT-palveluiden tuottamiseksi. Järjestelmäasiantuntijanamme sinulla on keskeinen rooli IT-ympäristöjen rakentajana ja ylläpitäjänä niin talon sisällä kuin asiakasprojekteissakin. Olet avainkontakti moninaisissa tukipyynnöissä ja kysymyksissä. Teet yhteistyötä myös toimittajien suuntaan varmistaaksesi, että meillä on käytössämme toimivat työkalut.

Pengonilla pääset oppimaan jatkuvasti uutta, mutta myös tuomaan oman osaamisesi ja panoksesi toiminnan kehittämiseen. Erilaiset asiakasprojektit antavat laajan näkymän tiedolla johtamisen työkaluihin ja käytännön toteutuksiin. Työtä tehdään vahvalla yhteishengellä, kannustavassa ilmapiirissä ja innostavalla otteella. Pulmatilanteita ei tarvitse ratkoa yksin.

Sinun ei tarvitse olla kaiken kokenut erityisosaaja, mutta sinulla on jo kokemusta järjestelmäympäristöjen kehittämisestä ja ongelmanratkaisusta IT-teknologioiden ympärillä. Ehkä tiedolla johtamisen työkalut kuten Power BI tai Qlik ovat sinulle tuttuja, mahdollisesti olet myös toiminut pilviympäristöjen parissa. Tiedät työsi laadun merkityksen ja tunnistat tekemisen paikat oma-aloitteisesti.

Pengon tukee työarkeasi ja pitää huolta hyvinvoinnistasi. Meillä voit tehdä töitä joustavasti myös etänä, toki järjestelmäasiantuntijan roolissa sinua tarvitaan myös toimistoillamme Vantaalla ja Jyväskylässä.

Kiinnostuitko? Kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi ja CV 28.6. mennessä osoitteeseen rekry@pengon.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Kysymyksiisi vastaa teknologiajohtaja Ville Pasanen, p. +358 44 285 1688 tai ville.pasanen@pengon.fi.

Pengon on tiedolla johtamisen asiantuntijayritys, joka kehittää ja toteuttaa kokonaisvaltaiset Business Intelligence -ratkaisut asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin eri toimialoilla. Tarjontamme ulottuu dataintegraatioista ja tietovarastoista analytiikkatyökaluihin ja datalukutaidon palveluihin. Valjastamme tiedon tekemisen tueksi, ja autamme asiakkaitamme menestymään tietoa johtamalla. Kasvavassa tiimissämme on 24 asiantuntijaa, ja toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä ja Vantaalla. http://www.pengon.fi

Palvelupäällikkömme Heini kertoo millaista on työskennellä Pengonilla

Olen työskennellyt vuoden 2015 syksystä alkaen Pengonilla, jonne alussa tulin BI-konsultiksi ja nyt toimin sen lisäksi myös palvelupäällikön tehtävissä. Blogitekstissä jaan ajatuksiani BI-konsultin työstä ja siitä, millaista on työskennellä juuri Pengonilla.

Business Intelligence (BI) -maailmaan tutustuin harjoittelun ja maisterin tutkinnon kautta. Tutkintoni gradu käsittelee PK-yritysten Business Intelligence -ratkaisuja ja tiedonhaussa Pengonin nimi tuli esiin useasti. Kiinnostuin aiheesta niin vahvasti, että päätin hakea töihin Pengoniin, jossa erilaiset tiedolla johtamisen ratkaisut on viety pitkälle hyvien BI-alustojen ja asiantuntijoiden voimin.  Pengonilla ei ollut avoimia paikkoja auki sillä hetkellä, mutta sain työpaikan lähettämäni avoimen hakemuksen seurauksena.

Lue lisää