Tule meille töihin

Töihin Pengonille?

Etsimme joukkoomme uusia BI-osaajia.
Toimistomme ovat Jyväskylässä ja Vantaalla, mutta sinä voit tehdä töitä mistä tahansa.
Saammehan hakemuksesi osoitteeseen: rekry(at)pengon.fi

Tietojasi käsitellään suostumukseen perustuen vain Pengon Oy:llä sisäisesti niiden henkilöiden toimesta, jotka tekevät rekrytointia. Jos haluat peruuttaa suostumuksesi, lähetä meille postia osoitteeseen rekry(at)pengon.fi. Lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä saat osoitteesta: https://pengon.fi/rekisteriseloste/

 

Tietojohtamisen konsultti (Power BI / Qlik) – jatkuva haku

Oletko data-analytiikan osaaja, jolla on kyky valjastaa tieto liiketoiminnan tueksi? Hallitsetko BI-työkalujen käytön, ja haluat rakentaa tiedosta tulosta? Tarjoamme työtä tiimissä, jossa innostutaan ongelmanratkaisusta ja oivalluksista, ja missä tiedolla johtaminen on osaamisen ydintä.

Pengon on vahvasti kasvava tiedolla johtamisen asiantuntijayritys, ja tarvitsemme lisää voimaa tietojohtamisen konsultointiin. Business Intelligence -konsulttina sinulla on keskeinen rooli moninaisten, innostavien asiakasprojektien onnistumisessa. Olet mukana projektien alkumetreiltä saakka suunnittelemassa, kehittämässä ja rakentamassa analytiikkatoteutuksia, joilla aidosti tuetaan asiakkaan liiketoimintaa. Hands-on -tekeminen ulottuu määrittelystä testaukseen ja usein myös jatkuvaan tietojohtamisen kehittämiseen asiakkaan ympäristössä.

Sinulla on kokemusta teknisistä toteutuksista Microsoft Power BI-teknologialla ja/tai Qlik-tuotteilla, ja tuot aktiivisesti käytäntöön myös uusimmat työkalun tarjoamat mahdollisuudet. Työ asiakasrajapinnassa on sinulle luontevaa: haluat ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja tunnistaa heidän tarpeensa. Pystyt sparraamaan asiakkaitamme eri toimialoilla raportointi- ja analytiikkaratkaisujen hyödyntämisessä ja ideoimaan uutta yhdessä asiakkaiden ja tiimin kanssa. Olet tiimipelaaja, jonka joukkue voi luottaa hoitavan tonttinsa.

Pengon tarjoaa tietojohtamisen ratkaisuja niin Microsoftin kuin Qlikin teknologioilla, joten kiinnostuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus laajentaa BI-osaamistasi teknologiasta toiseen. Kehityspolku voi halutessasi johtaa myös dataintegraation ja tietovarastojen suuntaan.

Meillä tehdään työtä vahvalla yhteishengellä, kannustavassa ilmapiirissä ja innostavalla otteella. Mainio meininki työyhteisössä on meille ylpeyden aihe, eikä pulmatilanteita tarvitse ratkoa yksin. Päätöksenteko on ketterää, ja näkemyksiäsi kuunnellaan. Pengon tukee työarkeasi ja pitää huolta hyvinvoinnistasi. Voit tehdä töitä joustavasti etänä tai toimistoillamme Vantaalla ja Jyväskylässä.

Kiinnostuitko? Kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi sekä CV osoitteeseen rekry(at)pengon.fi. Kysymyksiisi vastaa Konsultoinnin johtaja Sinikka Järvinen (p. 0400403863 tai sinikka.jarvinen@pengon.fi)

Pengon on tiedolla johtamisen asiantuntijayritys, joka kehittää ja toteuttaa kokonaisvaltaiset Business Intelligence -ratkaisut asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin eri toimialoilla. Tarjontamme ulottuu dataintegraatioista ja tietovarastoista analytiikkatyökaluihin ja datalukutaidon palveluihin. Olemme Microsoftin Data Platform Gold Partner ja Qlik Data Analytics ja Data Integration Partner. Valjastamme tiedon tekemisen tueksi ja autamme asiakkaitamme menestymään tietoa johtamalla. Kasvavassa tiimissämme on yli 20 asiantuntijaa, ja toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä ja Vantaalla.