Tule meille töihin

Töihin Pengonille?

Haussa data-arkkitehti ja BI-osaajia.
Toimistomme ovat Jyväskylässä ja Vantaalla, mutta sinä voit tehdä töitä mistä tahansa.
Saammehan hakemuksesi osoitteeseen: rekry@pengon.fi

 

Data-arkkitehti tiedolla johtamisen tiimiin

Oletko tietoarkkitehtuurien osaaja tai matkalla sellaiseksi? Haluatko tuoda panoksesi tiedolla johtamisen kokonaistoteutuksiin innostavissa asiakasprojekteissa?

Pengon on vahvasti kasvava tiedolla johtamisen asiantuntijayritys, ja tarvitsemme lisää voimaa dataintegraatioiden ja data-alustojen suunnitteluun ja toteutukseen. Olet organisaatiomme avainkontakti Azure-teknologioissa ja modernien automaatiotyökalujen ja -menetelmien hyödyntämisessä. Asiakastarpeen pohjalta määrittelet, mallinnat ja toteutat Extract-Load-Transform-Store-Analytics-AI -ratkaisuja (Azure, AWS).

Pengonilla työtä ei tehdä tyhjiössä, vaan pääset tuomaan vahvan osaamisesi ja panoksesi asiakkaiden ja koko tiimin käyttöön. Osallistut aktiivisesti asiakasprojekteihin jo alkumetreiltä, ja jaat ymmärryksesi ja näkemyksesi siitä, miten asiakkaamme tietoarkkitehtuuri kannattaa rakentaa ja toteuttaa – sekä miten sitä voi hallita ja hyödyntää.

Olemme Microsoftin Data Platform Gold Partner, ja toivomme myös sinulta sertifioitua osaamista data-alustojen tai data-analytiikan alueilla. Azure on sinulle työkaluna tuttu ja haluat oppia lisää uusimmista pilviarkkitehtuuriteknologioista. Kiinnostuksesi ja vahvuuksiesi pohjalta voit syventää osaamistasi data-alustoissa tai laajentaa sitä analytiikan suuntaan.

Nautit työskentelystä asiakasrajapinnassa ja yhteistyö parhaiden ratkaisuiden määrittämiseksi on sinulle luontevaa.

Mainio meininki työyhteisössä on meille ylpeyden aihe. Työtä tehdään vahvalla yhteishengellä, kannustavassa ilmapiirissä ja innostavalla otteella, eikä pulmatilanteita tarvitse ratkoa yksin. Päätöksenteko on ketterää, ja näkemyksiäsi kuunnellaan. Pengon tukee työarkeasi ja pitää huolta hyvinvoinnistasi.  Voit tehdä töitä joustavasti etänä tai toimistoillamme Vantaalla ja Jyväskylässä.

Kiinnostuitko? Kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@pengon.fi. Kysymyksiisi vastaa CSO Ari Oksanen, p. 050 594 6207 tai ari.oksanen@pengon.fi

 

Tietojohtamisen konsultti (Power BI / Qlik)

Oletko data-analytiikan osaaja, jolla on kyky valjastaa tieto liiketoiminnan tueksi? Hallitsetko BI-työkalujen käytön, ja haluat rakentaa tiedosta tulosta? Tarjoamme työtä tiimissä, jossa innostutaan ongelmanratkaisusta ja oivalluksista, ja missä tiedolla johtaminen on osaamisen ydintä.

Pengon on vahvasti kasvava tiedolla johtamisen asiantuntijayritys, ja tarvitsemme lisää voimaa tietojohtamisen konsultointiin. Business Intelligence -konsulttina sinulla on keskeinen rooli moninaisten, innostavien asiakasprojektien onnistumisessa. Olet mukana projektien alkumetreiltä saakka suunnittelemassa, kehittämässä ja rakentamassa analytiikkatoteutuksia, joilla aidosti tuetaan asiakkaan liiketoimintaa. Hands-on -tekeminen ulottuu määrittelystä testaukseen ja usein myös jatkuvaan tietojohtamisen kehittämiseen asiakkaan ympäristössä.

Sinulla on kokemusta teknisistä toteutuksista Microsoft Power BI-teknologialla ja/tai Qlik-tuotteilla, ja tuot aktiivisesti käytäntöön myös uusimmat työkalun tarjoamat mahdollisuudet. Työ asiakasrajapinnassa on sinulle luontevaa: haluat ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja tunnistaa heidän tarpeensa. Pystyt sparraamaan asiakkaitamme eri toimialoilla raportointi- ja analytiikkaratkaisujen hyödyntämisessä ja ideoimaan uutta yhdessä asiakkaiden ja tiimin kanssa. Olet tiimipelaaja, jonka joukkue voi luottaa hoitavan tonttinsa.

Pengon tarjoaa tietojohtamisen ratkaisuja niin Microsoftin kuin Qlikin teknologioilla, joten kiinnostuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus laajentaa BI-osaamistasi teknologiasta toiseen. Kehityspolku voi halutessasi johtaa myös dataintegraation ja tietovarastojen suuntaan.

Meillä tehdään työtä vahvalla yhteishengellä, kannustavassa ilmapiirissä ja innostavalla otteella. Mainio meininki työyhteisössä on meille ylpeyden aihe, eikä pulmatilanteita tarvitse ratkoa yksin. Päätöksenteko on ketterää, ja näkemyksiäsi kuunnellaan. Pengon tukee työarkeasi ja pitää huolta hyvinvoinnistasi. Voit tehdä töitä joustavasti etänä tai toimistoillamme Vantaalla ja Jyväskylässä.

Kiinnostuitko? Kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@pengon.fi. Kysymyksiisi vastaa Service Manager Toni Huhtala, p. 040 740 8672 tai toni.huhtala@pengon.fi

Pengon on tiedolla johtamisen asiantuntijayritys, joka kehittää ja toteuttaa kokonaisvaltaiset Business Intelligence -ratkaisut asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin eri toimialoilla. Tarjontamme ulottuu dataintegraatioista ja tietovarastoista analytiikkatyökaluihin ja datalukutaidon palveluihin. Olemme Microsoftin Data Platform Gold Partner ja Qlik Data Analytics ja Data Integration Partner. Valjastamme tiedon tekemisen tueksi ja autamme asiakkaitamme menestymään tietoa johtamalla. Kasvavassa tiimissämme on yli 20 asiantuntijaa, ja toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä ja Vantaalla.

Ura Pengonilla - Heini Kannisto

Kehityspäällikkömme Heini kertoo millaista on työskennellä Pengonilla

Olen työskennellyt vuoden 2015 syksystä alkaen Pengonilla, jonne alussa tulin BI-konsultiksi. Sen jälkeen olen toiminut myös palvelu- ja projektipäällikkönä, ja nykyisin tittelini on kehityspäällikkö. Blogitekstissä jaan ajatuksiani BI-konsultin työstä ja siitä, millaista on työskennellä juuri Pengonilla.

Business Intelligence (BI) -maailmaan tutustuin harjoittelun ja maisterin tutkinnon kautta. Tutkintoni gradu käsittelee PK-yritysten Business Intelligence -ratkaisuja ja tiedonhaussa Pengonin nimi tuli esiin useasti. Kiinnostuin aiheesta niin vahvasti, että päätin hakea töihin Pengoniin, jossa erilaiset tiedolla johtamisen ratkaisut on viety pitkälle hyvien BI-alustojen ja asiantuntijoiden voimin.  Pengonilla ei ollut avoimia paikkoja auki sillä hetkellä, mutta sain työpaikan lähettämäni avoimen hakemuksen seurauksena.

Lue lisää