Työnhakijalle

Töihin Pengonille?

Laitathan meille avoimen hakemuksen osoitteeseen: rekry@pengon.fi

 

Pengonilla on mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisten asiakkaiden parissa eri toimialoilla, omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Meillä ollaan ylpeitä työntekijöidemme ammattitaidosta ja haluammekin tukea sitä erilaisin koulutuksien sekä antaa mahdollisuuden sertifioida osaamisensa. Pengonilla kuunnellaan työntekijöitä ja haluamme, että meillä viihdytään. Panostamme työhyvinvointiin ja meillä pyritään sovittamaan työ- ja vapaa-aika.  Meille tärkeitä arvoja onkin asiakaslähtöisyys, avoimuus, perhekeskeisyys ja vastuun sekä vapauden antaminen.

Työsuhde-etuina on muun muassa joustavat työajat, laajennettu työterveyshuolto, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä henkilökunnan omistama palkkiorahasto. Lisäksi järjestämme myös työkavereiden kesken yhteisiä tapahtumia.

 

Palvelupäällikkömme Heini kertoo millaista on työskennellä Pengonilla

Olen työskennellyt vuoden 2015 syksystä alkaen Pengonilla, jonne alussa tulin BI-konsultiksi ja nyt toimin sen lisäksi myös palvelupäällikön tehtävissä. Blogitekstissä jaan ajatuksiani BI-konsultin työstä ja siitä, millaista on työskennellä juuri Pengonilla.

Business Intelligence (BI) -maailmaan tutustuin harjoittelun ja maisterin tutkinnon kautta. Tutkintoni gradu käsittelee PK-yritysten Business Intelligence -ratkaisuja ja tiedonhaussa Pengonin nimi tuli esiin useasti. Kiinnostuin aiheesta niin vahvasti, että päätin hakea töihin Pengoniin, jossa erilaiset tiedolla johtamisen ratkaisut on viety pitkälle hyvien BI-alustojen ja asiantuntijoiden voimin.  Pengonilla ei ollut avoimia paikkoja auki sillä hetkellä, mutta sain työpaikan lähettämäni avoimen hakemuksen seurauksena.

Lue lisää