Asiakkaitamme

Joustava raportointijärjestelmä muuttuviin tarpeisiin

Halusimme joustavan raportointijärjestelmän, joka mukautuu yrityksemme muuttuviin tarpeisiin ja pystyy tuottamaan tietoa helposti saataville”, yrityksen talousjohtaja Miikka Ylikangas kertoo. Toimitimme nopeassa aikataulussa Qlik Sense -raportointiratkaisun, joka tukee Hydrolinen koko toiminnan johtamista.

Lataa asiakastarina

Terveyspalvelu Verson kokemuksia Pengonista

Terveyspalvelu Verso Oy on osa Pihlajalinna-konsernia. Verson johtamisen ytimessä on tietojohtaminen jonka avulla myös yrityksen muutosjohtamista vietiin eteenpäin. Yrityksen toimitusjohtaja Jarno Pylkkänen kertoo, mitä lisäarvoa analytiikka on tuonut tietojohtamiseen.

Tiedolla johtamisen tarpeet vaativissa projekteissa – Case: Elvera

“Paine alallemme tulee äärimmäisen kovasta kilpailusta ja markkinatilanteesta. Projekteista on saatava mahdollisimman tarkka kuva”, kuvaa liiketoimintajohtaja Tuure Aho Elveran tiedolla johtamisen tarpeita. Modernien Qlik Sense ja K4 Analytics -järjestelmien käyttöönotolla Elvera halusi varmistaa parhaat prosessit vaativien projektien hallintaan.

Lataa asiakastarina

Kansainvälisen yrityksen analytiikka sai uutta potkua siirtymällä Qlik Senseen – Case: Vexve Oy

Vexve Oy on hyödyntänyt raportoinnissaan aikaisemmin QlikView’tä, mutta päätti siirtyä uusien tiedon analysointitarpeiden myötä Qlik Senseen. Qlik Sensestä on tullut olennainen osa niin Vexven strategista johtamista sekä operatiivisen toiminnan raportointia. Pengon tuki Vexveä teknisessä siirtymässä järjestelmästä toiseen, paremman analytiikan ja raportoinnin kehittämisessä sekä henkilöstön kouluttamisessa.

Lataa asiakastarina

Tarkempaa analytiikkaa elintarvike­tuotannon tarpeisiin – Case: Myllyn Paras

Myllyn Paras etsi kumppania ja sopivinta työkalua heidän liiketoimintansa raportoinnin ja analytiikan kehittämiseen erityisesti myynnin osalta. Pengonin avustuksella Myllyn Parhaalle saatiin käyttöön toimitusketjun ja myynnin johtamisen analytiikkatarpeisiin vastaavat ratkaisut, joiden hyödyt ovat näkyneet niin myynnin kuin tuotannon tehostumisena.

Lataa asiakastarina