Qlik

Qlik on Business Inteligence alusta, jolla toteutat raportointia helposti ja visuaalisesti yrityksesi tarpeiden mukaan.

Katsomalla tietoiskumme pääset tutustumaan Qlikiin entistä paremmin

Qlik Cloud – analytiikan pilviratkaisu

Qlik Cloud on pilvipohjainen analytiikan ja datan visualisoinnin ratkaisu, joka yhdistää yrityksen eri lähdejärjestelmissä sijaitsevan datan ja auttaa tuottamaan siitä juuri tarvittavat, oikeat tiedot oikeille ihmisille. Sen avulla ajantasainen liiketoimintatieto tuodaan osaksi yrityksen päivittäistä tekemistä ja päätöksentekoa. Qlik Cloud on Qlikin monipuolisin lippulaivatuote, joka perustuu Qlikin patentoituun teknologiaan ja täydentyy jatkuvasti uusilla edistyksellisillä ominaisuuksilla. Qlik Cloud hyödyntää kattavasti myös koneoppimisen ja tekoälyn tuomia mahdollisuuksia.

Mitä Qlik Cloud tarjoaa?

Interaktiiviset visualisoinnit: Luo vaikuttavia koontinäytöt ja dashboardit, jotka auttavat sinua ymmärtämään liiketoimintaasi paremmin. Interaktiiviset työkalut mahdollistavat porautumisen ja  tiedon tarkastelun useista näkökulmista.

Tietojen yhdistäminen: Palvelussa voit yhdistää erilaisia tietolähteitä ja hyödyntää niitä analytiikassa, näin saat huomattavasti enemmän irti liiketoimintatiedostasi.

Helppo käyttöliittymä: Qlik Cloud tarjoaa responsiivisen käyttöliittymän, joka toimii saumattomasti kaikilla laitteilla.

Joustava jakaminen: Qlik Cloud mahdollistaa sujuvan tietojen raportoinnin ja jakamisen käyttäjien ulottuville. Voit luoda raportteja esimerkiksi Microsoft Office -muodoissa ja PDF-tiedostoina ja automatisoida jakelun eri kanaviin.

Hyödynnä tekoälyavusteiset oivallukset ja ennusteet

Qlik Cloud hyödyntää tekoälyä ja koneoppimista automaattisesti generoidun tiedon ja ennusteiden tuottamiseen. Voit hyödyntää näitä älykkäitä ominaisuuksia päätöksenteossa ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Tutustu edistyksellisen Qlik Cloud -järjestelmän ominaisuuksiin, hyötyihin ja käyttöönottoon