Qlik

Qlik Sense on Business Intelligence -alusta, jonka ensiluokkaisuus perustuu sen käyttöliittymän helppouteen ja tarkasti mietittyyn visuaalisuuteen.

Rekisteröidy Do More With Qlik -webinaarikirjastoon (On Demand)

Kenelle Qlik Sense sopii?

Qlik Sense sopii kaiken kokoisille yrityksille alasta riippumatta. Qlik Sense on hyvä BI-järjestelmä erityisesti yrityksille, joiden raportoinnin tarpeet muuttuvat jatkuvasti, ja käyttäjillä on tarve päästä itse tekemään ja näkemään muutoksia nopeasti. Sense toimii parhaiten ympäristössä, jossa itseohjautuvuuden aste henkilöstön keskuudessa on suuri, ja kun raportointia tarvitaan läpi organisaation, esimerkiksi ad hoc –tyyppisesti yksittäisiin tarpeisiin räätälöitynä. Qlik Sense soveltuu ennen kaikkea yrityksille, jotka haluavat saada BI-järjestelmän nopeasti käyttöön pienemmillä kustannuksilla.

Qlik Sensen visuaalisuuteen ja käyttöliittymän intuitiivisuuteen on erityisesti panostettu, ja järjestelmä on niin helppokäyttöinen, että kuka tahansa yrityksessä voi luoda omat räätälöidyt raporttinsa itse. Qlik Sensen käyttö- ja kehitysympäristöä käytetään täysin selaimen kautta, joten mitään työasema-asennuksia ei tarvita. Responsiivisuutensa ansiosta työkalu skaalautuu käytetyn laitteen mukaisesti, oli kyseessä sitten pöytätietokone, älypuhelin tai tabletti.

Lue lisää Qlik Sense -järjestelmän hyödyistä ja käyttöönotosta