Io Leppä

Io Leppä
Io Leppä

Konsultti
io.leppa(at)pengon.fi

Io toimii Pengonilla tietojohtamisen konsulttina. Hän toteuttaa asiakastarpeisiin sopivia analytiikka- ja raportointiratkaisuja tiedolla johtamisen tueksi, pääsääntöisesti Power BI -työkalulla. Visualisointi- ja analytiikkaratkaisujen toteutuksen lisäksi Io on kiinnostunut datasta niiden taustalla: integraatiot, datamallit, laskennat ja tietojen hallinta inspiroivat erityisesti.  Kokonaiskuvan ymmärrys datan alkulähteiltä käyttäjille onkin erittäin merkityksellistä, kun lähdetään rakentamaan analytiikkaratkaisuja.

Useiden ohjelmointikielien hallinta ja vahva matemaattisen mallintamisen osaaminen ovat arvokkaita vaativissa asiakastoteutuksissa. Ja mikäli projekteissa tai sisäisesti törmätään ongelmiin, on Io niitä ratkaisemassa enemmän kuin mielellään. Yhdessä kehittäminen ja asiakkaiden auttaminen on yksi arjen tärkeimmistä asioista.

Vapaa-ajan koittaessa Io suuntaa mielellään pienelle verstaalle, nikkaroinnin parissa kaikki muu unohtuu. Jos matka ei suuntaa verstaalle, on vaihtoehtona pitkä lenkki koirakaverin kanssa lähimaastoissa. Sieltä palatessa voikin napata kirjahyllystä luettavaa ja siirtyä sohvan nurkkaan lukemaan.