Annamari Mäenhovi

Annamari Mäenhovi
Annamari Mäenhovi

Järjestelmäasiantuntija
annamari.maenhovi(at)pengon.fi

Annamari on koulutukseltaan filosofian maisteri informaatiotutkimuksesta ja toimii Pengonilla järjestelmäasiantuntijan roolissa. Hänen työhönsä kuuluu IT-ympäristöjen kehitys ja ylläpito niin talon sisällä kuin asiakasprojekteissa. Työskentely tapahtuu niin PowerBI, Qlik ja SharePoint -ympäristöissä. Lisäksi tukipyyntöjen ratkaiseminen ja toimivien työkalujen varmistaminen ovat osa jokapäiväistä työarkea.

”Ongelmanratkaisu on elämän suola”, toteaa Annamari. Erilaisten haasteiden ääressä Annamari lähtee avoimin mielin etsimään ratkaisuja ja kehittämisehdotuksia. Muiden auttaminen haasteiden äärellä on työn parasta antia, ja sitä pääsee toteuttamaan asiakaspalvelussa ja tiimityöskentelyssä.  Tiivis yhteistyö asiakkaiden ja kollegoiden kanssa toimii myös toisin päin, ja mahdollistaa uuden oppimisen ja itsensä kehittämisen asiantuntijana. Annamarin erityisosaamiseen kuuluu informaatioergonomian ja erilaisten järjestelmäkokonaisuuksien ymmärtäminen.

Vapaa-aika Annamarilla painottuu ulkoiluun: veneily, kalastus ja puutarhan hoito. Myös autoharrastus on vienyt mennessään, ja tallista löytyykin Ford Escort Cabriolet -91 ja Ford Thunderbird -64. Koukuttavin harrastus on kuitenkin palapelien kasaaminen: suurin koottu palapeli on tähän mennessä ollut 18 000 palaa.