Koulutus

Asiantuntevat kouluttajamme kouluttavat henkilöstönne niin teknisten ratkaisujen käyttöön kuin datan tulkintaan ja päätöksentekoon. Datalukutaito on tulevaisuuden ydinosaamista.

Tehot irti tiedolla johtamisesta – hyödynnä Power BI:n potentiaali

Koulutus 28.9. ja 5.10.2021

Rehkitäänkö teillä raportoinnin parissa hartiavoimin, arkaillaanko analytiikan hyödyntämistä? Tunnistatko tarpeen kehittää tiedolla johtamista, mutta et tiedä, mistä aloittaa?

Pengonin Tehot irti tiedolla johtamisesta -koulutus on käytännönläheinen Power BI -koulutus sinulle ja kollegoillesi. Se on mahdollisuus laajentaa ja syventää Power BI:n hyödyntämistä organisaatiossasi. Opit työkalun tehokkaan käytön ja näet tiedolla johtamisen mahdollisuudet sinun liiketoiminnassasi.

Koulutus on kaksiosainen. Ensimmäinen moduuli keskittyy järjestelmän käytön laajentamiseen ja se on suunnattu etenkin valmiiden sisältöjen käyttäjille. Toinen osa tarjoaa järeämpiä työkaluja analytiikan rakentamiseksi eri toimintojen tarpeisiin. Valitse toinen tai molemmat, vinkkaa koulutuksesta kollegalle tai osallistukaa yhdessä.

Lue lisää ja ilmoittaudu!!

Datalukutaito on tulevaisuuden ydinosaamista

Asiantuntevat kouluttajamme opastavat organisaationne työntekijät mittaristojen ja numeerisen tiedon tulkintaan sekä analytiikkaympäristöjen käyttöön. Datalukutaidon kehittäminen parantaa henkilöstötuottavuutta ja itsensä johtamisen edellytyksiä.

Toteutamme koulutuksia analyysien hyödyntäjille ja analyysejä kehittäville tehokäyttäjille niin Microsoft Power BI- kuin Qlik-teknologioilla.

Olemme virallinen Qlik-kouluttaja Suomessa ja koulutamme myös Qlik Finland Oy:n järjestämillä kursseilla.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

Jos haluat keskustella tietojohtamisen palveluista tai kaipaat tukea BI-ratkaisun käytössä, jätä meille viesti.
Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

045 230 1660
info@pengon.fi