Qlik

Qlik Sense on Business Intelligence alusta, jonka ensiluokkaisuus perustuu sen käyttöliittymän helppouteen ja tarkasti mietittyyn visuaalisuuteen.

Ladattavat oppaat

Tutustu oppaisiimme

Olemme koonneet kokemuksemme oppaiksi ja webinaareiksi, jotka toivottavasti auttavat sinua kehittämään tietojohtamisen prosesseja ja teknologiaa. Tutustu ja lataa, kaikki materiaalimme ovat täysin maksuttomia!

Katso kaikki oppaat

Tutustu Qlik Sensen perusominaisuuksiin oheisen videon avulla

Videossa kerrotaan esimerkkien avulla miten Sense-analyyseja tehdään ja miten eri tavoin tietoa voidaan havainnollistaa. Löydät YouTubesta myös paljon muita esimerkkivideoita avainsanalla ”Qlik Sense”.

Haluatko testata Qlik Sensen käyttöä?

Voit testata Qlik Sensen käyttöä itse täysin maksutta Qlik Sense Desktop -ohjelmiston avulla. Qlik Sense Desktop on täysiverinen versio Qlik Sensestä ja se on maksuton yhdelle käyttäjälle. Ohjelman avulla voit tutkia haluamaasi dataa, luoda raportteja ja tarkastella analyysejä täysin vapaasti. Qlik Sense Desktop soveltuu hyvin esimerkiksi Qlik Sensen testaamiseen ennen varsinaisen ostopäätöksen tekemistä suuremmalle käyttäjämäärälle. Lataa Qlik Sense Desktop oheisesta linkistä!

Lataa Qlik Sense Desktop