K4 Analytics

K4 Analytics on monipuolinen tiedon syöttö- ja hallintomoduuli Qlik Sense – tai Power BI -ympäristöön. Hallitset budjetteja, ennusteiden tekoa ja simulaatiolaskentaa valitsemassasi analytiikkaympäristössä.

K4 Analytics yhdistää Business Intelligence-ratkaisuusi tiedonsyöttö- ja tallennusmahdollisuuden. Mitä hyötyä tiedonsyötöstä on BI-ratkaisussa? Voit esimerkiksi syöttää analyysiin ennusteen, simuloida uusia analyyseja syöttämiesi tietojen perusteella. Tee haluamasi laskentamalli Microsoft Excel -ohjelmistolla. Malli voi olla budjetti, ennuste tai mikä tahansa taulukko, johon haluat yhdistää tietoja BI-ratkaisusta.  Excel-malli voidaan suoraan ladata K4 Analytics-moduuliin ja sen jälkeen hyödyntää Excelin muotoiluja ja kaavoja Qlik Sense-analyysinä.

K4 Analytics toimii myös Power BI-, Microsoft Teams – ja Tableau -ympäristöissä.

Lataa K4 Analytics -tuotekuvaus

Miten yhdistät Qlik Sensen ja K4 Analytics -moduulin

Sensen avulla voidaan luoda nopeasti esimerkiksi tuloslaskelma. K4 Analytics voidaan yhdistää tuloslaskelmatietoihin niin että sen avulla esimerkiksi yksikkökohtaisesti syötetään ko. yksikön budjetti. Toteutumatiedot tulevat Sensestä. Ennustetiedot tallennetaan erilliseen SQL-kantaan josta ne ovat integroitavissa esimerkiksi talousjärjestelmään.

Tutustu oppaisiimme

Kehitä tietojohtamisen prosesseja ja tutustu tarkemmin teknologioihin oppaiden ja webinaarien kautta. Kaikki materiaalimme ovat täysin maksuttomia.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

Jos haluat keskustella tietojohtamisen palveluista tai kaipaat tukea BI-ratkaisun käytössä, jätä meille viesti.
Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

045 230 1660
info(at)pengon.fi