Lasse Kallioniemi

Lasse Kallioniemi
Lasse Kallioniemi

Seniorikonsultti
lasse.kallioniemi(at)pengon.fi

Lasse toimii Pengonilla tietojohtamisen vanhempana konsulttina. Yli 20 vuoden kokemus konsultin työstä tuo vahvan osaamisen alalta ja kattavan näkemyksen eri toimialoista, myös eri järjestelmillä raportointi tietojohtamisen näkökulmasta on ehtinyt tulla tutuksi. Etenkin tietomallien ja latausten kehitys ovat Lasselle ominaisimpia osaamisalueita. Lasse on opiskellut Helsingin yliopistossa matematiikkaa, tietojenkäsittelyä ja teoreettista fysiikkaa.

”Kyllä asiakastyö on parasta minun työarjessani – etenkin silloin, kun projekteissa saadaan yhteisiä onnistumisia”, Lasse kertoo. Myös ongelmanratkaisu on omalla tavallaan innostavaa, etenkin kun asioita pääsee pureksimaan yhdessä kollegoiden kanssa. Lasse ottaa haasteet vastaan avoimin mielin.

Vapaa-ajalla Lasse yhdistää kävelylenkkeihin vierailuita erilaisissa museoissa. Myös erikoisoluiden maistelu on pitkäaikainen harrastus jo 90-luvulta saakka. Nämä molemmat harrastukset yhdistyvät luontevasti kaupunkikohteisiin suuntautuvilla lomamatkoilla. Lasse rentoutuu myös lukemalla.