Henry Tuikka

Henry Tuikka Pengon myynti
Henry Tuikka

Asiakkuusjohtaja
044 7946 008
henry.tuikka(at)pengon.fi

Henry toimii Pengonilla asiakkuusjohtajana. Työssään hän auttaa asiakkaita löytämään ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseksi ja vastaa palveluiden tarjonnasta. Häneltä löytyy vahvaa kokemusta B2B myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä useilla osa-alueilla. Koulutustaustaltaan hän on kauppatieteiden maisteri ja pääaineenaan hänellä on ollut laskentatoimi.

Suurimpana intohimona ja työn suolana Henry kokee asiakkaan liiketoiminnan sisälle pääsemisen ja sieltä käytännön keinojen löytämisen, joilla viedään yritystä menestyksekkäästi eteenpäin. Hän auttaa asiakkaita näkemään muutosten tuomat edut ja on tukena jalkauttamassa tiedolla johtamista koko organisaatioon askel kerrallaan.

Henry nauttii vapaa-ajalla uusien asioiden oppimisesta ja haastaa itseään jatkuvasti. Harrasteiden kerhoon viimeisimpinä lajeina ovat päässeet Telemark-laskettelu ja alamäkipyöräily. Omien harrastuksien lisäksi hän arvostaa suuresti perheensä kanssa vietettyä aikaa ja perhe onkin yleensä aktiivisesti mukana harrastamassa. Matkustaminen on ollut olennainen osa Henryn kiinnostusta ja matkoille lähdetään säännöllisesti niin lähelle kuin kauas. Matkoilta mukaan tarttuu usein aimoannos näkemyksiä ja kokemuksia hyödynnettäväksi ja jaettavaksi, sekä uusia näkökulmia hyödynnettäväksi myös työelämässä.