K4 Analytics

K4 Analytics on monipuolinen tiedon syöttö- ja hallintomoduuli Qlik Sense -ympäristöön. Hallitset budjetteja, ennusteiden tekoa ja simulaatiolaskentaa Qlik Sensessä.

K4 Analytics

K4 Analytics yhdistää Business Intelligence-ratkaisuusi tiedonsyöttö- ja tallennusmahdollisuuden. Mitä hyötyä tiedonsyötöstä on BI-ratkaisussa? Voit esimerkiksi syöttää analyysiin ennusteen, simuloida uusia analyyseja syöttämiesi tietojen perusteella. Tee haluamasi laskentamalli Microsoft Excel -ohjelmistolla. Malli voi olla budjetti, ennuste tai mikä tahansa taulukko, johon haluat yhdistää tietoja BI-ratkaisusta.  Excel-malli voidaan suoraan ladata K4 Analytics-moduuliin ja sen jälkeen hyödyntää Excelin muotoiluja ja kaavoja Qlik Sense-analyysinä.

Lataa K4 Analytics -tuotekuvaus

Ladattavat oppaat

Tutustu oppaisiimme

Olemme koonneet kokemuksemme oppaiksi ja webinaareiksi, jotka toivottavasti auttavat sinua kehittämään tietojohtamisen prosesseja ja teknologiaa. Tutustu ja lataa, kaikki materiaalimme ovat täysin maksuttomia!

Katso kaikki oppaat

Miten yhdistät Qlik Sensen ja K4 Analytics -moduulin

Sensen avulla voidaan luoda nopeasti esimerkiksi tuloslaskelma. K4 Analytics voidaan yhdistää tuloslaskelmatietoihin niin että sen avulla esimerkiksi yksikkökohtaisesti syötetään ko. yksikön budjetti. Toteutumatiedot tulevat Sensestä. Ennustetiedot tallennetaan erilliseen SQL-kantaan josta ne ovat integroitavissa esimerkiksi talousjärjestelmään.

Ota yhteyttä

Saat meihin yhteyden oheisella lomakkeella tai alla olevilla yhteystiedoilla.

045 230 1660
info@pengon.fi