Integraatiot (Data Integration)

Automatisoimme parhailla teknologioilla tiedon jalostamisen prosesseja (Extract, Transform, Load, Store).

Osallistu Pengonin ja Qlikin On Demand -webinaariin: Tietovarasto-automaatiolla uudelle tasolle!

Integraatioprosessien ja tietovarastojen hallinnan automaatio

Toteutamme monipuolisia integraatio- ja datahallinnan ratkaisuja markkinoiden parhailla teknologioilla. Tarjoamme järjestelmien lisenssit, teille räätälöidyt sovellukset ja käyttöönoton saman katon alta.

Integraatioratkaisut tukevat erilaisia lähdetietokantoja sekä erilaisia tietovarastoteknologioita (esimerkiksi Microsoft SQLServer, Azure, Snowflake,..)

Qlik Data Transfer

Qlik Data Transfer on tuote jonka avulla voit päivittää automaattisesti tiedot On Premises -lähdejärjestelmästä Sense SaaS -ympäristöön.

Lue lisää
Qlik Catalog

Qlik Catalog on nykyaikainen yritystietojen hallintaratkaisu, joka yksinkertaistaa ja nopeuttaa käyttökelpoisten tietolähteiden keräystä, ryhmittelyä, valmistelua sekä toimittamista analytiikan aktiivikäyttäjille.

Lue lisää
Qlik Replicate

Qlik Replicate automatisoi ja mahdollistaa reaaliaikaisen ETL-prosessin (Extract, Transform, Load) lähdejärjestelmistä tietovarastoon tai -altaaseen.

Lue lisää
Qlik Compose

Qlik Composen avulla voit automatisoida ja optimoida tietovarastojen ja -altaiden suunnittelun, luonnin ja ylläpidon.
Se on kertaluokkaa nopeampi kuin perinteinen lähestymistapa: tietojen lataus, profilointi, validointi, puhdistus sekä tietomallin määrittely, tietovaraston luominen ja populointi ilman koodin kirjoittamista.

Lue lisää

Qlik Integration Platform

Qlik Integration Platform on alusta, joka automatisoi tiedon jalostamisen ja tietovarastoinnin. Ilman koodausta – mallintamalla.

Ladattavat oppaat

Tutustu oppaisiimme

Kehitä tietojohtamisen prosesseja ja tutustu tarkemmin teknologioihin oppaiden ja webinaarien kautta. Kaikki materiaalimme ovat täysin maksuttomia.

Katso kaikki oppaat

Näin onnistut BI-järjestelmän hankinnassa

BI-järjestelmän hankinta on ajankohtainen yrityksissä, joissa on selkeä tarve tiedon paremmalle strukturoinnille ja hallinnalle. Mikäli esimerkiksi raporttien koostaminen ja tietojen päivittäminen järjestelmiin vie useampia tunteja kuukaudessa, BI-järjestelmällä voidaan tehostaa toimintaa ja ajankäyttöä huomattavasti. Mitä siis kannattaa tehdä kun on tarve uudistaa raportointia?

Lue lisää

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

Jos haluat keskustella tietojohtamisen palveluista tai kaipaat tukea BI-ratkaisun käytössä, jätä meille viesti.
Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

045 230 1660
info@pengon.fi