Yong Han

Yong Han

Consultant
044 333 2888
yong.han(at)pengon.fi

Yong työskentelee Pengonilla tietojohtamisen konsulttina. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja opiskellut tietojenkäsittelytiedettä Aalto-yliopistossa. Yongilla on koulutuksensa ja työhistoriansa puolesta monipuolinen asiantuntijaosaaminen datan käsittelyyn. Yongin käsissä datamallit saadaan ketterästi toimimaan liiketoimintatiedon raportoinnissa. Hän on omimmillaan eri asiakkaiden ja heidän järjestelmäympäristöjensä konsultoinnissa. Yong työskentelee sekä Qlik- että Power BI-järjestelmien parissa.

Uuden oppiminen ja oman osaamisen laajentaminen on Yongille tärkeää. Hän pitää työskentelystä Pengonin asiantuntevien kollegoiden rinnalla, joiden kanssa voi jakaa uusimmat teknologioita tai alaa koskevat uutiset ja vinkit. Hän on kiinnostunut syventämään tietämystään myös esimerkiksi pilviteknologioista ja niiden mahdollisuuksista tiedolla johtamisen alalla.

Yong on kotoisin Kaakkois-Kiinasta, Nanchangesta, joka sijaitsee Shanghain ja Hongkongin puolessa välissä. Vapaa-aikaansa Yong viettää poikiensa ja perheensä kanssa ulkoillen ja yhdessä aikaa viettäen. Kävelylenkit suomalaisessa luonnossa ovat lähellä sydäntä. Erityisesti ulkoiluhetket metsässä, jossa saatetaan poimia mukaan myös mustikoita ja sieniä, ovat mieluisia Yongin perheelle.

Yong työskentelee Vantaan toimistolla.