Bernardo Di Chiara

Bernardo Di Chiara
Bernardo Di Chiara

Konsultti
044 077 3616
bernardo.dichiara(at)pengon.fi

Bernardo on tiedonhallinnan konsultti Pengonilla. Hänellä on vahva asiantuntemus dataintegraatioissa, tietovarastoissa ja dataputkissa (data pipeline) – pääasiassa näiden asioiden ympärille rakentuu myös hänen päivittäinen työnsä. Bernardon osaaminen kattaa niin tietokantojen uudelleenjärjestämisen ja optimoinnin kuin tiedon migraation ja transformaation. Tärkeää on se, miten tieto valjastetaan päätöksenteon tueksi: tiedon keruu, käsittely, visualisointi, tilastomenetelmät ja ennustemallit ovat Bernardon kiinnostuksen kohteita.

Bernardolla on pitkä historia IT-toimialalla, ja kokemusta on kertynyt niin tuotepäällikön tehtävistä kuin projektin- ja vaatimustenhallinnasta. Tarvittaessa taipuu myös koodi, ja modernit self-service -työkalut ovat tuttuja.

Bernardo pitää tärkeänä, että työn laatu on hyvä ja aikatauluista pidetään kiinni. Hän tavoittelee tuloksia ja rakastaa tiimityötä. Oppiminen on elämäntapa: ”Olipa kyse työstä ja teknologioista tai vapaa-ajan harrastuksista, oppiminen on aina yhtä palkitsevaa ja innostavaa. Olen iloinen siitä, että myös Pengonilla mahdollistetaan jatkuva oppiminen”

Lämpiminä kuukausina Bernardon vapaa aika kuluu puutarhaa hoitaessa, venettä kunnostaen ja purjehtien. Hän harrastaa säännöllisesti uintia, ja innostuu välillä soittamaan ukulelea tai kosketinsoittimia.

Bernardo työskentelee Vantaan toimipisteessä.