Raportointi ja jakelu

Toteutamme parhailla teknologioilla Qlik Sense -ympäristöön ratkaisuja, joiden avulla voit jakaa staattisia raportteja halutuille kohderyhmille (.DOCX, .PDF, .XLSX)

Miten Qlik Sense ja Power BI eroavat toisistaan? Tutustu vertailuun.

Helposti ja automaattisesti raportteja käyttäjille

Raportointien tuottamis- ja jakeluratkaisuillamme voit tehostaa ja automatisoida vakioraporttien tuottamista ja jakelua esimerkiksi sähköpostilla halutuille käyttäjäryhmille.

Mail & Deploy

Mail & Deploy on tuote jonka avulla voit tehostaa raporttien tuottamista ja jakelua Qlik Sense Client Managed – sekä Qlik Sense Cloud -ympäristöissä.

Lue lisää
Qlik NPrinting

Qlik NPrinting on Qlikin lisäosa jonka avulla voit tehostaa raporttien tuottamista ja jakelua Qlik Sense Client Managed – sekä QlikView -ympäristöissä.

Lue lisää

Ladattavat oppaat

Tutustu oppaisiimme

Kehitä tietojohtamisen prosesseja ja tutustu tarkemmin teknologioihin oppaiden ja webinaarien kautta. Kaikki materiaalimme ovat täysin maksuttomia.

Katso kaikki oppaat

Näin onnistut BI-järjestelmän hankinnassa

BI-järjestelmän hankinta on ajankohtainen yrityksissä, joissa on selkeä tarve tiedon paremmalle strukturoinnille ja hallinnalle. Mikäli esimerkiksi raporttien koostaminen ja tietojen päivittäminen järjestelmiin vie useampia tunteja kuukaudessa, BI-järjestelmällä voidaan tehostaa toimintaa ja ajankäyttöä huomattavasti. Mitä siis kannattaa tehdä kun on tarve uudistaa raportointia?

Lue lisää

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

Jos haluat keskustella tietojohtamisen palveluista tai kaipaat tukea BI-ratkaisun käytössä, jätä meille viesti.
Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

045 230 1660
info@pengon.fi