Power BI

Microsoft Power BI on Business Intelligence -ratkaisu, joka tuo elintärkeän liiketoimintatiedon visuaaliseen muotoon Microsoft-ympäristössä.

Power BI

Microsoft Power BI on Business Intelligence -ratkaisu, joka tuo elintärkeän liiketoimintatiedon visuaaliseen muotoon Microsoft-ympäristössä. Power BI mahdollistaa nopean, tehokkaan ja visuaalisen liiketoiminnan analysoinnin ja optimoi lisenssikustannukset, jos olet investoinut jo muihin Microsoft-tuotteisiin.

Power BI sisältää useita erilaisia versioita:  FreePro ja Premium.

Premium mahdollistaa myös asentamisen omaan laiteympäristöön, eli puhutaan ns. Power BI Report Server -ratkaisusta Report Server rakentuu tutun SQL Server Reporting Services -ohjelmiston (SSRS) päälle.

Voit kokeilla maksutta Power BI:n ominaisuuksia lataamalla työasemaasi Power BI Desktop -ohjelmiston.

Power BI desktop

Ladattavat oppaat

Tutustu oppaisiimme

Olemme koonneet kokemuksemme oppaiksi ja webinaareiksi, jotka toivottavasti auttavat sinua kehittämään tietojohtamisen prosesseja ja teknologiaa. Tutustu ja lataa, kaikki materiaalimme ovat täysin maksuttomia!

Katso kaikki oppaat

Tutustu Power BI:n perusominaisuuksiin oheisen videon avulla

Löydät YouTubesta myös paljon muita esimerkkivideoita avainsanalla ”Power BI”.

Haluatko testata Power BI:n käyttöä?

Voit testata Power BI:n käyttöä itse täysin maksutta Power BI Desktop -ohjelmiston avulla.  Ohjelman avulla voit tutkia haluamaasi dataa, luoda raportteja ja tarkastella analyysejä täysin vapaasti. Lataa Power BI Desktop oheisesta linkistä!

Lataa Power BI Desktop