Esimerkkiratkaisuja

Olemme keränneet tälle sivulle erilaisia visuaalisen analytiikan käyttöä havainnollistavia ratkaisuja. Tutustu ja kokeile vapaasti!

Elinkeinopoliittinen mittaristo 2016

Elinkeinopoliittisen kyselyn visualisointi

Elinkeinopoliittinen mittaristo (ELPO) -kyselyllä kartoitetaan joka toinen vuosi kuntien ja yrittäjien yhteistyötä sekä elinkeinopolitiikan tilaa valtakunnallisesti, alueellisesti ja kuntakohtaisesti. Demossa pääset kokeilemaan miten eri kunnat ja alueet ovat pärjänneet uusimmassa kyselyssä. Voit myös tarkastella edellisen kyselyn tuloksia ja verrata niitä uusimpiin tuloksiin. Demossa on myös kartta, jonka avulla tulokset näkyvät maantieteellisesti.

Jyväskylän kaupunki - hankinta-analyysi

Tiedoissa on mukana kaupungin kaikki toimialat ja liikelaitokset.
Tiedot on poimittu ostolaskujen käsittelyjärjestelmästä ulkoisten palvelujen ja tarvikkeiden sekä käyttöomaisuusostojen tileiltä. Tiedot mahdollistavat kaupungin hankintojen (ostojen) tarkastelun palvelualueittain toimittaja- ja tilitasoilla. Suodattamalla tietoja voidaan vertailla ostojen toteutumia erilaisten tietojen perusteella.

Tutustu erilaisiin esimerkkeihin Qlikin demopalvelussa

Qlik on lisännyt omaan palveluunsa useita havainnollisia esimerkkejä, miten Qlik Sense -ratkaisuja on toteutettu eri tarkoituksiin ja toimialoille. Selaa kirjastoa ja tutustu!